Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

Prag - maj 2023

Luleå - marts 2023

London - februar 2023


KOMMENDE REJSER:

Bilbao - mar 2024

2000

(1999 - 2001)

 
Marts:
Stettin, Polen:

3 dages druktur med drengene til Polen.. Meget tåget erindringer, men der var vist noget med nogle pasproblemer ved den polske grænse..

Hamborg:
Da Tina arbejdede 2 uger i Hamborg tog jeg ned for at besøge hende over en weekend.

Maj:
London:

3 dage i London hvor det bl.a bliver til en endnu en fodboldkamp: Wimbledon - Aston Villa.

Juni:
Rotterdam:

Fodboldtur med drengene til Rottedam for at se EM slutrunde kampen mellem Holland og Danmark, trods et 0-2 nederlag var det en kanon-tur! Se billeder her

Liege, Belgien:
4 dage senere igen afsted med bussen til EM slutrunden. Denne gang med min kæreste, far og svigerfar. En super hyggelig tur, men endnu et nederlag gjorde hjemrejsen lidt lang..
 
September:
Island:

10 Dage i lejet bil rundt om Island. Start i Reykjavik hvor vi ser fodboldlandskamp Island-Danmark på lokal pub! Videre i urets retning hele vejen rundt om øen.
 
November - December:
Thailand og Laos:
5 ugers rundrejse i Thailand og Laos. Først 2 uger rundt i Thailand med Tina hvor ruten hed Bangkok - Kanchanaburi(River Kwai) - Phuket - Koh Phi Phi - Ao Nang - Bangkok. Herfra rejser Tina og hjem og jeg fortsætter med min gode ven Jonas. Vi tager fra Bangkok til Chiang Mai via Lopburi. Fra Chiang Mai går turen til Laos: Huay Xai til Luang Prabang via Pakbeng med SLOWBOAT! Luang Prabang - Vang Vieng - Vientienne - Bangkok. Flyver til Koh Samui og slutter af der med en lille uges afslapning der.