Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

Kina

Kina er et fantastisk land at rejse i. Udover de store seværdigheder der er i Kina, er det faktisk alle de små dagligdagsoplevelser der gør størst indtryk - på godt og ondt. Hvad der i Danmark er det mest logiske i verden - er simpelthen umuligt for en kineser at forstå! Det er svært at beskrive - det skal opleves! Det er på alle måder et "anderledes" land - og den sultne og eventyrlystne rejsende er garanteret spændende oplevelser i Kina.
 
Det er indtil videre blevet til 4 ture til Kina - og jeg er ikke færdig!
 
3 måneders med rygsæk hele vejen fra Beijing til Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam (uden at flyve).
Ruten hed i korte træk:
Beijing - Louyang - Xian - Changdu - Yangtze-floden - Yichang - Wuhan - Guangzhou - Macau - Hong Kong - Guilin - Yangshou - Dali - Kunming - Vietnam.
Hvis du alligevel har en uges tid du lige skal have slået ihjel (eller er på arbejde), er du velkommen til at læse hele dagbogen.
 
Diametral modsætning til første kinarejse. 8 flyvninger på 7 dage bragte mig til:
Shanghai, Hainan, Longshen, Yangshou, Cao Ping & Beijing.
 
BEIJING - 2008 (oktober)
Tog på en "promotion tour"/forlænget weekend med firmafodboldholdet til Beijing. Udover at vinde kampen mod de lokale guider også tog vi også en gevaldig bytur! OG spillede mur op ad en Kinesiske Mur - indtil en venlig politimand fortalte os at det var forbudt!!?
 
Havde fået den tosset idé at prøve kræfter med The Great Wall Marathon i Kina, så det blev til 6 dage i Kina fordelt med forberedelse og løb i den lille landsby Huangyaguan, afsluttende med 2 dage i Beijing.