Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

Estland

 
Estland (Tallin) har jeg nu besøgt 2 gange. Eneste lighed mellem de to besøg er at de begge var rigtig gode oplevelser. Ellers må de to ture fremstå som diametrale modsætninger:
Første gang var hold-i-hånd ferie med Tina i sensommeren, hvor vi nød nogle af de mange gode caféer og restauranter. Andet besøg var med gutterne til et snedækket Tallin hvor jeg aldrig nåede at bruge en eneste krone på mad! 
 
Jeg fik af Tina en rejse til en valgfri Europa-destination i 30 års fødselsdagsgave. Vi valgte Tallin som vi havde hørt godt om - og den skulle vise sig at være langt mere spændende og smukkere end vi havde forestillet os. Vi boede lige udenfor den gamle bydel som er omkranset af en bymur hele vejen rundt. Inden i den gamle by er det som at gå rundt i en gammel middelalderby med brostensbelagte gader og stort set ingen biler.. Vi valgte en af dagene at tage på en guidet cykeltur i omegnen udenfor Tallins centrum hvor vi bl.a. så præsident paladset og den oplympiske havn (OL i Moskva) - en rigtig god tur at slutte en rigtig god weekend på.
 
Med kollegaer på en weekend tur til Tallin. Ved ankomsten havde Rune havde sørget for transporten, det blev til første tur i en limo for mit vedkommende (og med alt hvad det indebærer af champagne mm).
Ellers gik den tur som en drengetur plejer. Sjovt selvskab med masser af drikkevarer.

Til begge type rejser får Tallin min varmeste anbefalinger.. (og er tæt på at komme ind på min Top-5 over bedste storbyer - hvis den ellers kan kaldes det!)