Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Vietnam - feb. 2020

Cambodia - feb. 2020

Laos - feb. 2020


KOMMENDE REJSER:

Norge - september 2021

Madrid - januar 2022

Sri Lanka(?) - februar 2022

Sydafrika

- landet der må være verdens bedste rejseland!!!
 
Sydafrika er fantastisk, og folks venlighed og imødekommendehed overgår alle andre folkefærd vi/jeg tidligere har mødt (kiwi´erne på New Zealand kommet tæt på). Alle rygter og fordomme om Sydafrika og dens kriminalitet er blevet gjort til skamme de 4 gange jeg nu har besøgt landet. Selvfølgelig kommer disse rygter og fordomme ikke ud af ingenting, og der er områder man skal holde sig fra. Men gør man det, er man sikker på at få en rejseoplevelse for livet. Sydafrika kan simpelthen ikke anbefales nok..!

Vi tilbragte 5 skønne dage i Cape Town inden vi tog afsted  på en længere tur med en overland truck igennem det sydlige Afrika. Sydafrika var kærlighed ved første blik og vi var begge enige om at her skulle vi tilbage.
 
2 uger - hvor turen gik til Krüger NP, Panoramaruten, Blyde River Canyon og St. Lucia.

SYDAFRIKA - 2006 (februar)
3 uger ígennem vidunderlige Sydafrika: Cape Town, Stellenbosch, Cape Agulhas,  Garden Route, Mossel Bay, Oudtshoorn, Garden Route, afsluttende med 7 dage i Krüger NP, fra den nordligste gate til den sydligste.
 
3 uger, som bød på safari, Big Five Marathon, afslapning og VM-fodbold i Entabeni, St. Lucia, Johannesburg, White River og Krüger NP.

SYDAFRIKA - 2017 (februar)
1 uges ophold på skønne Khoka Moya Resort på kanten af Krüger NP hvor vi fejrede min mors fødselsdag.