Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

Italien

 
En fintælling viser at jeg har været i Italien 9 gange:

BIBIONE - 1987
Med familien 2 uger i Bibione - et sted på kysten mellem Venedig og Slovenien. Her blev det bl.a til et besøg til Jugoslavien, som det dengang hed. Det blev også til en tur til Venedig, som jeg kan huske skuffede mig meget dengang - det var nok bare mine forestillinger som dengang var "forkerte".

LOANO - 1988
Igen en familietur på "modsatte side" mellem Genoa og Frankrig. Byen var noget hyggeligere end i Bibione til gengæld skete der ikke så meget og stranden var heller ikke super.

VAL GARDENA - 1991
Skiferie med familien.

VIGNA SUL MAR - 1992
Sommerferie på en campingplads i Vigna Sul Mar, sammen med Jonas og hans mor. Vi var bl.a. på en endagstur til San Marino, men ellers tilbragte Jonas og jeg de fleste timer ved poolen - hvor vi opfandt psychoball. Desuden var man jo begyndt at kigge lidt på pigerne - og dem var der masser af... så derfor..

VIGNA SUL MAR - 1993
..Lod vi året efter forældrene blive hjemme og Jonas og jeg tog alene til samme campingplads. Hvis vi året før havde været lidt sløve mht. udflugter og seværdigheder så blev den klart slået dette år. Igen prioterede vi "seværdighederne" ved poolen og stranden væsentligt højere... Åhh Melissa, Melanie og Simone og alle jer andre som jeg ikke længere kan huske navnene på - vi glemmer jer aldrig helt..!! (selvom i nok relativt hurtigt glemte alt om os:-)

MILANO - 2001 (marts)
Så gik der næsten 10 år inden jeg igen kom til Italien i form af en kort smuttur til Milano i 2001. Desværre var vejret rigtig dårligt så det var ikke den helt store oplevelse, men imponerende var den store hvide domkirke Duomo samt AC Milan og Inters hjemmebane San Siro - hvor vi havde en underholdende rundtur sammen med to "bornholmske tosser"..

VENEDIG - 2003 (april).
Blev jeg af Maersk Air inviteret på en éndagstur til Venedig!

Vinterferien gik dette år til Rom med bl.a. et visit til Vatikanstaten.

Fodboldrejse med Ebbe-Emil. 3 byer og 3 fodboldkampe..

Efterårsferien blev tilbragt først i San Marino og så i skønne Toscana.