Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

Bedste Rejselande

 
En liste over mine Top-5 rejselande, udelukkende baseret på mine oplevelser:

 
5).Myanmar:
Tekst følger

4). Japan:
Tekst følger.
 
3). Australien:
At jeg kan finde 2 lande jeg betragter som bedre end OZ er et kæmpe kompliment til disse..(og i samme moment skal det nævnes at top 3 er meget tæt). For Australien er fantastisk - og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har været der. Dog synes jeg især at Østkysten er temmelig overrendt med Backpackere (som mig selv). Måske når jeg har taget turen langs Vestkysten at der kan blive lavet om på top 3.. Desuden trækker de store afstande lidt fra.
 
2). New Zealand:
Det et lidt med blødende hjerte at NZ "kun" kan opnå en 2. plads. For det er temmelig svært at finde på noget negativt at sige om NZ.. Naturen er enestående, kiwi´erne er uhørt venlige og imødekommende. Afstandene er overkommelige og endeligt er det virklig nemt at rejse rundt. Hvis jeg skal nævne en "negativ" ting ved NZ må det være det temmelig omskiftende vejr!

1). Sydafrika:
I tæt opløb med NZ vinder Sydafrika.. hvorfor gør det det ? Fordi Sydafrika naturligvis er et helt igennem kanon land at rejse i, med rigtig meget at se. Landets historie er facinerende og befolkningens evne til at ligge landets mørke kapitler bag sig, er imponerende og kan ikke undgå at påvirke en. Desuden har landet jo de store nationalparker med alle de dyr man drømte om at se som dreng (og stadig gør!). Nogle vil mene at kriminaliteten burde trække ned.. men da denne liste er lavet ud fra MINE oplevelser - må det være sådan her, da jeg aldrig har oplevet den...