Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Prag - maj 2023

Luleå - marts 2023

London - februar 2023

Thailand - februar 2023

Cambodia - januar  2023

Vietnam - januar 2023

London - november 2022

Italien oktober 2022

Albanien - september 2022

KOMMENDE REJSER:

Polen - juli 2023

San Marino & Italien - okt 2023

2007

(2006 - 2008)


Februar:
Warszawa:

Endnu en famøs drengetur til Polens hovedstad. Warszawa i februar er en kold fornøjelse, så vi måtte tilbringe det meste af tiden på diverse pub´er og barer for at overleve kulden...!

Marts:
Thailand:

I anledning af min mors 60 års fødselsdag havde min mor inviteret familien til Phuket. 2 skønne uger blev efterfulgt af 3 dage ved Hua Hin samt et super 4-dages flodkrydstogt på River Kwai.
 
April:
Mongoliet:
Bliver af arbjedet sendt på en 5-dages "inspection-trip" til Mongoliet med Aeroflot... (vil de af med mig?). Det var en kanon oplevelse at opleve landet, omend jeg ikke var forberedt på at bo i telt i snestorm i midten af april måned!!

Maj:
Krakow:

En lille hurtig weekendtur til Krakow, som var et yderst charmerende bekendtskab, omend vores lille visit til Auschwitz var kanp så opmuntrende.

Juni:
Samos:

Efter at have kendt hinanden i 9 år beslutter Tina og jeg at tage på vores første charterferie sammen!! 1 uge på Samos for 699 kr pr person var alle pengene værd.. :-)

September:
Liverpool:

En lille drøm går i opfyldelse da jeg sammen med Lasse, Lau og Benjamin ser Liverpool spille mod Chelsea (1-1) på Anfield Road. You´ll Never Walk Alone kan stadig give mig tårer i øjnene.

Thailand:
Endnu en tur til Thailand i firmaets tjeneste.. En af de ting man ikke brokker sig over. Det blev til 4 dage i Hua Hin/Cha Am samt 3 dage i Bangkok. Det meste af tiden gik nu med at se på hoteller. Så derfor ikke så mange spændende billeder derfra..

Sverige:
Firmaets årlige skovtur gik til Tollarp i Sydsverige. Weekenden stod vist mest i drukkens tegn, men derfor kan man jo godt have det sjovt.. ;-)
"Desværre" heller ingen billeder fra den tur...