Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

Værste Byer

 
En top-5 liste over de (stor)byer som jeg far haft "fornøjelsen" af at besøge - og som jeg ikke lige umiddelbart har et brændende ønske om at besøge igen..:
 
5). Pattaya:
Kan vel næppe komme under kategorien storby, alligevel fortjener byen at komme med på denne liste. Selv stranden som oprindeligt var ”undskyldningen” for at tage til Pattaya, er ikke værd at skrive hjem om. I de 3 dage vi var der benyttede vi kun poolen! Der er vel kun én grund til at folk tager til Pattaya...
 
4). Wuhan:
Endnu en "ukendt" millionby i midten af Kina. Wuhan var endestationen på vores Yangtze Cruise, og vi måtte desværre tilbringe et par dage i byen da vi ikke kunne finde togbilletter videre sydpå. I de par dage i Wuhan fandt vi intet interesant – dog var den ikke så forurenet som Chongqing – så derfor kun en 4. plads!
 
3). Ulan Bator:
Nyeste by på listen som ryger lige ind på en flot 3. plads - og samtiddigt listens eneste hovedstad. I forbindelse med min tur til Mongoliet havde jeg "fornøjelsen" af denne by. Heldigvis kun én nat, og Mongoliet er om noget landet hvor man ikke ønsker at bruge tiden i de(n) store by(er). Byen er en blanding af en mellemstor kinesisk provinsby og en russisk industriby uden de store seværdigheder - hvilket ikke er positivt!
 
2). Surabaya:
Indonesien næststørste by er absolut ikke et besøg værd.. Mine gode venner (Nikolaj & Cristina) boede der i et par måneder og da vi/jeg var ”på de kanter” lagde vi lige vejen forbi. Var det ikke for det gode selskab og den fine indkvartering (i deres lejlighed) så havde Surabaya måske røget en plads op på listen.

1). Chongquing:
Kæmpe by i midten af Kina hvorfra vi startede vores cruise på Yangtze Floden. Vi ankom om morgenen til Chongqing og skulle først sejle derfra samme aften. I vores billet var inkluderet in byrundtur kun med og for kinesere!! Byen var bare kæmpe-stor (nogle nævner den som verdens største by med over 30 mio mennesker!?), masser af trafik og en dyne af forurening der lå hen over byen – da vi sidst på eftermiddagen kom ned til havnen for at gå ombord på båden – kunne man på den manglende sigtbarhed se hvor forurenet denne by er.