Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Vietnam - feb. 2020

Cambodia - feb. 2020

Laos - feb. 2020


KOMMENDE REJSER:

Norge - september 2021

Madrid - januar 2022

Sri Lanka(?) - februar 2022

Australien

Australien er fantastisk! - og det tror jeg alle der har været der vil være enige i. Naturen, strandene, klimaet, nattelivet, maden og vinen gør det svært ikke at holde af Australien. Men det bedste ved Australien er næsten deres indbyggere og deres laid-back/easy going mentalitet som er med til at gøre en hver rejse til Australien til en oplevelse.

Indtil videre er det blevet til 3 besøg i Australien (og jeg tror aldrig jeg bliver færdig med Oz):

 
3 måneder med rygsæk op ad Østkysten, Red Centre, Melbourne, Canberra og Sydney - 1996-1997
Efter først 7 uger på New Zealand fløj jeg til Sydney og efter en uge der gik turen op ad østkysten via Newcastle, Coffs Harbour, Byron Bay, Surfers Paradise inden jeg nåede Brisbane hvor jeg mødtes med min søster Charlotte. Sammen rejste vi videre nordpå mod Cairns via Harvey Bay og Fraser Island, Townville og Magnetic Island. Min søster rejste hjem kort efter nytår og jeg forsatte fra Cairns i bil gennem Australiens Outback mod Alice Springs og Ayers Rock. Derfra fløj jeg fra Alice Springs til Melbourne hvor den stod på Austrlian Open i tennis. Fra Melbourne gik turen retur til Sydney, via hovedstaden Canberra, hvorfra jeg fløj hjem efter lidt over 5 måneder på farten.
Håber en dag at kunne få skrevet lidt mere om denne tur ved lejlighed..
 
SYDNEY - 2004 (september)
4 overnatninger i Sydney kunne denne gang ikke helt leve op til første besøg, men det skyldes nok regnvejret - utroligt så meget vejret betyder. Men Opera Huset er nu flottest i solskin!
 
7-dages(!) rundrejse til Perth og The Red Center.