Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

Australien

Australien er fantastisk! - og det tror jeg alle der har været der vil være enige i. Naturen, strandene, klimaet, nattelivet, maden og vinen gør det svært ikke at holde af Australien. Men det bedste ved Australien er næsten deres indbyggere og deres laid-back/easy going mentalitet som er med til at gøre en hver rejse til Australien til en oplevelse.

Indtil videre er det blevet til 3 besøg i Australien (og jeg tror aldrig jeg bliver færdig med Oz):

 
3 måneder med rygsæk op ad Østkysten, Red Centre, Melbourne, Canberra og Sydney - 1996-1997
Efter først 7 uger på New Zealand fløj jeg til Sydney og efter en uge der gik turen op ad østkysten via Newcastle, Coffs Harbour, Byron Bay, Surfers Paradise inden jeg nåede Brisbane hvor jeg mødtes med min søster Charlotte. Sammen rejste vi videre nordpå mod Cairns via Harvey Bay og Fraser Island, Townville og Magnetic Island. Min søster rejste hjem kort efter nytår og jeg forsatte fra Cairns i bil gennem Australiens Outback mod Alice Springs og Ayers Rock. Derfra fløj jeg fra Alice Springs til Melbourne hvor den stod på Austrlian Open i tennis. Fra Melbourne gik turen retur til Sydney, via hovedstaden Canberra, hvorfra jeg fløj hjem efter lidt over 5 måneder på farten.
Håber en dag at kunne få skrevet lidt mere om denne tur ved lejlighed..
 
SYDNEY - 2004 (september)
4 overnatninger i Sydney kunne denne gang ikke helt leve op til første besøg, men det skyldes nok regnvejret - utroligt så meget vejret betyder. Men Opera Huset er nu flottest i solskin!
 
7-dages(!) rundrejse til Perth og The Red Center.

7-dages(!) rundrejse til Perth og The Red Center.