Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

2002

(2001 - 2003)

 
Januar:
Sydafrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe:

4 ugers rundrejse i det sydlige Afrika med overland truck: Start Cape Town, med gåtur til toppen an Table Mountain, besøg på Robben Island, haj safari ved Gaansbai og tur til Cape Point. Videre i overlandtruck til Namibia; Kajak på Oranja River, Fish River Canyon, spøgelsby i Lüderits, kæmpe sanddyner i Sossesvlei, Flamingoer i Swakopmund, Safari i Etosha National Park. Videre til Botswana med sejltur i mokobo´er i Okawango Delta. Næste stop det fantastiske Victoria Falls med rafting på Zambezi River og micro light flight over vandfaldet. Sydpå igennem Zimbabwe; Safari i Hwange, kæle med løveunger i løvepark, Motobo National Park. Flyves hjem fra Jo´burg.

April:
Teschow, Tyskland:

Bliver indviteret på afslappende weekend ophold på Schloss Teschow i det tidligere Østtyskland hvor min 27 års fødselsdag bliver fejret.

Juli:
Paris:

Fejrer min kæreste fødselsdag i Paris på Frankrigs Bastilliedag den 14/7. Havde naturligvis sørget for kæmpe fyrværkeri foran Eiffeltårnet på selve dagen samt den imponerende militærparade ned af Champs Ellysé.

September - November: 
Kina, Vietnam og Thailand:

3 måneder med rygsæk gennem Kina, Vietnam og Thaland. Vi rejser hele vejen fra Beijing til Ho Chi Minh City i Sydvietnam over land, dvs. uden a flyve: Starter med Den Forbudte By og Muren i Beijing, tager så toget til Xí´an via Luoyang. Fra Xi'an går turen til Chengdu som vi bruger som base til at besøge byen Leshan, bestige det hellige bjerg Emeishan (ca. 3000 m.) og tage på en 3 dags tur på hesteryg rundt fra Songpan. Fra Chengdu tager vi bussen til Chongqing hvorfra vi sejler 3 dage på Yangtze Floden indtil vi når Wuhan. Fra Wuhan tager vi toget til Guangzhou og videre til den tidligere portugisiske koloni Macau. Vi sejler fra Macau til Hong Kong. Herfra er der en længere rejse med metro/bus/tog/bus inden vi når skønne Yangshuo. Videre til Dali inden vi afslutter vores Kina rundrejse i Kunming. Vi krydser grænsen indtil Vietnam ved Lao Cai hvorfra vi tager op til Sapa. Fra Sapa går turen til Hanoi med udflugt til bl.a Halong Bay. Vi tager nattoget sydpå til Hué og fortsætter til charmerende Hoi An. Her stiger vores bagagevægt til det dobbelte efter flere besøg hos diverse skræddere... Med ekstra tasker begiver vi os videre sydpå til Na Trang og slapper af på de skønne strande ved Mui Ne, inden vi når Ho Chi Minh City hvor vores Vietnam rejse slutter. Vi flyver fra Ho Chi Minh City til Bangkok og mødes med min far og hans (nu nye) kone. Sammen rejser vi nu 4 først til Kanchanaburi(River Kwai) og videre til Chiang Mai. Vi afslutter 3 måneder på farten ved Koh Samets dejlige hvide sandstrande..