Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Australien - nov 2023

England - nov 2023

Italien - okt 2023

San Marino - okt 2023

Israel - sep 2023

Beograd - sep 2023

Stockholm - juli 2023

Gdansk - juli 2023

KOMMENDE REJSER:

Thailand - feb 2024

Laos - feb 2024

Cambodia - feb 2024

Bilbao - mar 2024

Færøerne - april 2024

Berlin - juli 2024

Portugal - juli 2024

Holland

 
Holland har jeg besøgt nu 6 gange - fælles for dem er, at de alle på den ene eller anden måde, har været i forbindelse med fodbold.


HARLEM - 1991 
Med mit fodboldhold til en lille by Harlem, tæt ved Amsterdam, som vi iøvrigt tog ind til en af dagene - for et hold fodboldspillere i starten af teenageårene var det "Red Light district" der gjorde størst indtryk..

VELDHOVEN - 1996
Igen med fodboldholdet til Holland - denne gang som senior - til Veldhoven tæt ved Eindhoven. Der blev spillet et par fodboldkampe - men var det mere det "sociale" der var i højsædet..

AMSTERDAM - 1998 (marts)
Jeg alene til Amsterdam for at se Ajax spille (det var dengang M. Laudrup var på holdet og Morten Olsen træner). Jeg fik leget turist i et par dage i Amsterdam og tog ud til det imponerende Amsterdam Arena for at købe billet til kampen. Desværre fandt jeg ud af at skal man være registreret tilskurer for at få lov til at se fodbold i Holland. Registreret tilskurer kunne man blive ved at sende en ansøgning ind til det hollandske fodboldforbund - og få svar i løbet af 2 uger.. - ikke optimalt da det var dagen før kampen! Så jeg fik aldrig billet - og blev så sur over det at jeg fik lavet min hjemrejse billet om - og tog hjem samme aften.. Dermed kunne jeg så overraske min mor med at komme hjem til hendes fødseldag.
 
Seneste besøg var i forbindelse med EM i fodbold i Holland/Belgien. Vi var 8 gutter der havde fået billet til Holland - Danmark i Rotterdam.

Årets efterårsfodboldrejse startede med 1 nat i Rotterdam.

Endnu engang blev året fodboldweekend skudt igang i Holland, denne gang Zwolle.