Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Vietnam - feb. 2020

Cambodia - feb. 2020

Laos - feb. 2020

Malaysia - dec. 2019

Thailand - dec. 2019

London - nov. 2019

Holland - nov. 2019

Georgien - sep. 2019

Armenien - sep. 2019


KOMMENDE REJSER:

CXL Schweiz - apr. 2020 :-(

CXL Liechtenstein - apr. 2020 :-(

CXL Beograd - maj 2020 :-(

CXL Albanien - juni 2020 :-(

Tjekkiet

 
Tjekkiet, eller faktisk kun Prag, har jeg besøgt 4 gange:

PRAG - 1991
På vejen hjem fra en ferie i Ungarn tog vi et par dage i Prag. Det var nogle gode dage og sjovt at opleve byen på netop det tidspunkt hvor alle ting forandrede sig.. Jeg husker dog bedst de gode frokostpizzer midt på Vaclavské Námésti som jeg fik overtalt min far til at vi skulle have hver dag..

PRAG - 1992 (marts)

Studietur med 10. klasse. Kan faktisk ikke huske så meget fra de lyse timer - sidder jg lige her og finder ud af.. Men udover nogle sjove byture nåede vi da både i Opera (min første) og se Verdi´s La Traviata. Og endnu større for os drenge: Champions League kamp mellem Sparta Prag og Benfica. Kan huske vi havde bedt vores "guide" om at skaffe billetter til kampen. Dagen efter kom hun så og sagde at hendes søn kunne skaffe - men det kun var de dyre siddepladser der var tilbage.. Shit tænke vi - indtil hun sagde at de kostede 35 kr pr. stk.!!! Så vi endte med at købe en til guidens søn også, så han også kunne komme med til fodbold. Har ingen billeder fra den tur :-(

PRAG - 1994 (oktober)
Studietur med Handelsskolen i efteråret 1994.

PRAG - 1998 (maj)
Seneste besøg til Prag var i maj 1998, en tur hvor det skulle vise sig at jeg fik noget xtra med hjem i bagagen.. I forbindelse med min elevtid skulle jeg på studietur til Prag sammen med 5 kollegaer - her i blandt den nye elev Tina, der var startet et par måneder før. Jeg havde fået til opgave at passe godt på vores nye elev - hvilket jeg åbenbart gjode temmelig godt - skulle det vise sig. For på den sidste aften kunne Tina ikke længere stå for min fatale charme og kastede sig i mine arme (hvad var din scorereplik - jeg har glemt min tandpasta, må jeg låne lidt af din???). Nå men det virkede, og vi har stadig kun én tube tandpasta med når vi rejser..