Udskriv
Min rejse side - gå til forsiden
SENESTE REJSER:

Thailand - februar 2023

Cambodia - januar  2023

Vietnam - januar 2023

London - november 2022

Italien okt 2022

Albanien - sep 2022

Sverige & Norge - sep 2022

Oslo - august 2022

Tyskland - juli 2022


KOMMENDE REJSER:

London - februar 2023

Luleå - februar 2023

Tjekkiet

 
Tjekkiet, eller faktisk kun Prag, har jeg besøgt 4 gange:

PRAG - 1991
På vejen hjem fra en ferie i Ungarn tog vi et par dage i Prag. Det var nogle gode dage og sjovt at opleve byen på netop det tidspunkt hvor alle ting forandrede sig.. Jeg husker dog bedst de gode frokostpizzer midt på Vaclavské Námésti som jeg fik overtalt min far til at vi skulle have hver dag..

PRAG - 1992 (marts)

Studietur med 10. klasse. Kan faktisk ikke huske så meget fra de lyse timer - sidder jg lige her og finder ud af.. Men udover nogle sjove byture nåede vi da både i Opera (min første) og se Verdi´s La Traviata. Og endnu større for os drenge: Champions League kamp mellem Sparta Prag og Benfica. Kan huske vi havde bedt vores "guide" om at skaffe billetter til kampen. Dagen efter kom hun så og sagde at hendes søn kunne skaffe - men det kun var de dyre siddepladser der var tilbage.. Shit tænke vi - indtil hun sagde at de kostede 35 kr pr. stk.!!! Så vi endte med at købe en til guidens søn også, så han også kunne komme med til fodbold. Har ingen billeder fra den tur :-(

PRAG - 1994 (oktober)
Studietur med Handelsskolen i efteråret 1994.

PRAG - 1998 (maj)
Seneste besøg til Prag var i maj 1998, en tur hvor det skulle vise sig at jeg fik noget xtra med hjem i bagagen.. I forbindelse med min elevtid skulle jeg på studietur til Prag sammen med 5 kollegaer - her i blandt den nye elev Tina, der var startet et par måneder før. Jeg havde fået til opgave at passe godt på vores nye elev - hvilket jeg åbenbart gjode temmelig godt - skulle det vise sig. For på den sidste aften kunne Tina ikke længere stå for min fatale charme og kastede sig i mine arme (hvad var din scorereplik - jeg har glemt min tandpasta, må jeg låne lidt af din???). Nå men det virkede, og vi har stadig kun én tube tandpasta med når vi rejser..